Butik

Här kan du köpa våra produkter. Naturbeteskött och chark från Halåsen. Och kanske lite annat. Kvalitet och kärlek. Inga konstigheter.

JA JAG VILL HA BRA KÖTT! HUR GÖR JAG?

Vi börjar med att säga BRA, kul och viktigt att du gör en insats mot industriköttet!

1. Du lägger produkten i varukorgen och klickar vidare till "köp".
2. Du kommer få upp ett obligatoriskt fält där du måste ange utlämningsställe. Vart och när vi levererar ser du nedan.
3. I butiken betalar du med kort. Det är så vi helst vill att det ska vara. Men om du av någon anledning inte kan vill betala allt på en gång med kort så anger du "faktura" i rabattkodsrutan i kassan. Då får du 50% "rabatt". Det betyder att du betalar 50% med kort, på en gång. Det blir en garanti till oss att du kommer och hämtar det du beställt. och 50% kommer senare på faktura.


LEVERANSMÖJLIGHETER

I Östersundsområdet levererar vi efter överenskommelse. Ange Östersund i fältet för utlämningsställe så ringer vi upp dig och bestämmer tid och plats.
Ibland är vi i fjällen, både Bydalen och Åre, och kan därmed ibland förse er med leveranser där också. Dessa beställningar är lättast att göra över telefon eller mejl.

När vi kör till sthlm kan vi också leverera längs E4an; Sundsvall, Tierp och Uppsala är några vanligt förekommande ställen. Ange i utlämningsställe i "kassan". Ibland kan vi förse kunder längs kusten norrut också.

Jul- och nyårslådorna levereras i Östersund den 20 december.

Nedan ser du leveransdatum för Stockholm(och klura ut ungefärliga leveranstider längs vägen):

- 20 december kl 16.00 Järva Krog
- 20 december kl 18.00-19.00 Zinkensdamm IP, vid den gula kiosken
Ansvarig för denna leverans: Johan Danielsson 070 521 86 45