Kontakta oss

- engagemang är alltid kul!

Johan Danielsson; VD & charkuterist
070 521 86 45 / [email protected]

När Johan inte jobbar gillar han att åka snowboard, fjällvandra och resa. Tillsammans med Emelie (som också är engagerad i slaktarn) har han bland annat rest i Sydamerika där han praktiserat på ett charkuteri. Han har hela sitt vuxna liv arbetat med mat på ett eller annat sätt. Och som utbildad sommelier får semestrarna gärna inkludera besök hos vinproducenter. Tycker att det är viktigt med hållbara jordbruk och mat som är bra producerat.

Thorsten Laxvik; Djurinköpare, försäljare & diskare
070 520 07 61 / [email protected]

Thorsten driver aktivt frågor kring hållbart jordbruk och bredbandsbullerbyar. Han är en duktig talare och författare. Han har skrivit boken Rött kött på Rätt sätt som vi tycker att alla bör läsa. Thorsten är också en av de som startade Rafnaslakt, det lilla slakteriet i Ramsele som utför slakt och styckning på ett hantverksmässigt sätt. Även om han jobbar mycket så njuter han av att vara ute i naturen då och då. Och att äta en god bit mat.

Magnus Rindberg; fixare
070 559 27 95 / [email protected]

Magnus är fixarn i bolaget. Han gör det som behövs vilket kan vara allt från att charka, sälja, diska, sköta provtagningar med mera. förutom intresse kring mat och vin är han genuint miljöintresserad. Han umgås gärna med sin familj och åker båt. Och på vintern brukar de göra några svängar i skidbacken.

Malin; Grafisk designer
[email protected]

Malin och Freddie bor tillsammans med Ture och Astrid i Stockholm. Vi hoppas att Malin med familj en dag ska ta sitt förnuft tillfånga och flytta norröver igen. Hon kommer från Sundsvall och brinner för miljöfrågor. Förutom att äta god och bra producerad mat så gillar hon att träna. Hon är nog också den mest strukturerade personen vi känner. Det är bra!

Emelie; Admin och design
Emelie, sambo till Johan, är delaktig i slaktarn i den mån det finns tid. Hjälper till med det administrativa och har gärna åsikter om design och bildspråk. Mat och vin -hållbart producerat står högt upp på listan. Åker gärna skidor och är ute i naturen. Uppskattar årstiderna i Jämtland mer än någonsin.

Kontakt